Akaun gogocare.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.
SUMBANGAN BAKUL MAKANAN

Siapakah diantara sahabat-sahabat kita, saudara mara dan keluarga jiran tetangga kita yang mungkin dalam diam kelaparan, tiada tempat mengadu dan malu untuk meminta?


1. Mereka yang terjejas pendapatan disebabkan premis perniagaan terpaksa ditutup dan hilang pelanggan


2. Golongan hilang pekerjaan kerana syarikat yang tidak dapat menanggung kos setiap kali PKP


3. Peniaga yang hilang pendapatan dan terpaksa tutup bungkus terus perniagaan


4. Golongan Asnaf & B40  ibu tunggal & golongan miskin bandar.


....dan ramai lagi di antara mereka mungkin rasa tertekan untuk meluahkan masalah mereka dan malu untuk berkongsi kesusahan mereka, sedangkan rakyat Malaysia yang lain yang masih mempunyai pekerjaan dan masih tidak terjejas pendapatan masih lagi bernasib baik sedang menikmati makanan enak dirumah dan kita lupa ada diantara mereka insan dalam komuniti kita yang mungkin tidak mampu mengalas perut..Sanggupkah kita membiarkan mereka begitu saja...?
Inilah peluang kita beramal jariah. Dari hujung jari saja GOGOCARE adalah sekretriat dibawah Yayasan PEACE dengan kerjasama GOGOPASAR melaksanakan amanah rakyat Malaysia untuk membantu mereka yang terjejas ketika pandemik ini. Pakej yang kami tawarkan adalah barangan asas makanan yang boleh menggilap sinar cahaya harapan kepada yang memerlukan. Sadaqah tidak memerlukan kita mesti seorang yang kaya raya tetapi dari hati yang tulus dan kaya dengan simpati kepada yang lain..


Tersangatlah mudahnya...


                               
Kami di Gogocare menawarkan platform untuk orang ramai turut menyumbang bersama didalam bentuk pakej bakul makanan kepada mereka yang memerlukan. Setiap sumbangan yang diberikan akan disalurkan kepada para penerima dengan kerjasama pelbagai agensi dalam usaha membantu mereka yang memerlukan.


Antara pilihan pakej bakul makanan adalah seperti berikut: